Yazar Oranlı’dan Kitap Günleri’yle ilgili dikkat çeken yorum

Yazar Oranlı’dan Kitap Günleri’yle ilgili dikkat çeken yorum
Türkiye’deki en büyük kültür organizasyonlarından biri olan Konya Kitap Günleri’ne katılarak, kaleme aldığı kitaplarla ilgili söyleşi düzenleyen ve kitaplarını imzalayan Yazar Dr. Çetin Oranlı, Konya Kitap Günleri ile ilgili dikkat çeken bir yorum yaptı

Yolu Konya’dan geçen, lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamlayan, uzun yıllar Konya’ya basın sektöründe önemli hizmetler sunan ve şimdilerde Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Dr. Çetin Oranlı, Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı kültür organizasyonlarından biri olan Konya Kitap Günleri’nde okurlarıyla buluştu.

1.jpg
Dr. Çetin Oranlı, söyleşinin ardından kitaplarını okurlarına imzaladı.

Kaleme aldığı Olaylar ve Kişisel Tecrübe Işığında Gazetecilik, Demir Kepenkli Ev, Ruha Dokunan Patiler, Ruha Dokunan İnsan Öyküleri, Sözün Ardı, Her Mevsim Baharı Yaşayan Şehir Adana kitaplarını okurlarının beğenisine sunan Dr. Çetin Oranlı, Konya Kitap Günleri kapsamında düzenlenen söyleşide de okurlarına yazın hayatı ile ilgili bilgiler aktardı. Okurlarından gelen soruları da samimi bir dille yanıtlayan Dr. Çetin Oranlı, Türkiye’de önemli bir marka haline gelen ve sadece Konya ile sınırlı kalmayan Konya Kitap Günleri etkinliği ile ilgili yaptığı yorumla da dikkatleri üzerine çekti.

387858864-10160973909972822-7865644015480472640-n.jpg
Çetin Oranlı'nın söyleşisine özellikle gençlerin ilgisi yoğun oldu.

‘KONYA KİTAP GÜNLERİ’NE FUAR DEMEK YANLIŞ OLUR’

Konya Kitap Günleri etkinliği ile ilgili fikirlerini aktaran Dr. Çetin Oranlı, “Çok faydalı ve verimli bir etkinlik. Her şeyden önce Konya zaten tarih, kültür ve medeniyet şehri. Kitap ve kitap günleri Konya’ya çok yakışıyor. Konya’da kitap farklı bir anlam buluyor. Adı her ne kadar Kitap Günleri olsa da bence burada bir kitap şöleni sunuluyor. Okur ve yazar biraraya geliyor. Bir yazar olarak okurlarla buluşmak gerçekten heyecan verici. Özellikle genç okurlarla buluşmak çok güzel. Bir insana bile faydalı olabiliyorsak ne mutlu. Burada gençlerimize kitap sevgisi aşılanıyor. Yazarların hayatlarından kesitlerle belki rol modeller ediniyorlar. Geleceğe ışık tutacak bir etkinlik olarak görüyorum. Bu organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

387859444-10160973910432822-8385053664869719679-n.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.