Yazarlık Atölyesine Çevrimiçi Derslerle Devam Edilecek

Yazarlık Atölyesine Çevrimiçi Derslerle Devam Edilecek
Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, Anadolu Mektebi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen yazarlık atölyesi dersleri, 29 Şubat 2020 tarihinde başlamış; 3 haftalık bir eğitimin ardından salgın sebebiyle derslere ara ..

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, Anadolu Mektebi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen yazarlık atölyesi dersleri, 29 Şubat 2020 tarihinde başlamış; 3 haftalık bir eğitimin ardından salgın sebebiyle derslere ara verilmek zorunda kalınmıştı.

5 Hafta daha sürecek dersler sonucunda 1. dönemi tamamlanacak olan derslere çevrimiçi (online) olarak devam edilmesine karar verildi. Çevrimiçi derslerin 17 Haziran 2020 tarihinde başlayacağı, her derse alanlarında uzman olan yazar ve akademisyenlerin gireceği ve kayıtlı olan kursiyerlerle devam edileceği belirtildi.

Daha önce TYB Konya Şubesinde yapılan derslerde Atilla Yaramış, Vural Kaya, İbrahim Demirci ve Osman Özbahçe kursiyerlerle bir araya gelmişti. Çevrimiçi derslerde de Fatih Cihat Büyükmatur, Recep Ayık, Orhan Gazi Gökçe, Selçuk Atay ve M. Ali Köseoğlu’nun yazarlık üzerine bilgi ve deneyimlerinden istifade edileceği bildirildi.

ARİF NİHAT ASYA KONUŞULACAK

TYB’de bu hafta Arif Nihat Asya konuşulacak. 20 yıldır her Cumartesi saat 14.00’te kültür, sanat ve edebiyat programları icra eden Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, pandemi döneminde programlarına video konferans sistemiyle devam ediyor. 13 Haziran 2020 tarihi Cumartesi günü çevrimiçi (online) olarak yapılacak programda, Türk Edebiyatında Bayrak Şairi olarak bilinen Arif Nihat Asya vefatının 45. yılında konuşulacak. Konya ve Mevlânâ alt başlığını taşıyan programın konuğu ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Kahramanoğlu olacak. TYB Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Yaramış’ın yöneteceği program, TYB Konya Şubesi youtube kanalından ve facebook sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayımlanacak.

yazarlik-atolyesi1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.