Yemen'de İHA saldırısı: Gemi alev aldı

Yemen'de İHA saldırısı: Gemi alev aldı
İngiltere Deniz Ticareti Operasyonları (UKMTO) tarafından yapılan açıklamada, Yemen'in Aden kenti açıklarında bir gemiye İHA saldırısı düzenlendiğine ve gemide yangın çıktığına dair rapor alındığı bildirildi.

İngiltere Deniz Ticareti Operasyonları (UKMTO) tarafından yapılan açıklamada, Yemen'in Aden kenti açıklarında bir gemiye İHA saldırısı gerçekleştirdiğine ve gemide yangın çıktığına dair veri alındığı bildirildi.

Yemen'deki İran destekli Husiler, Kızıldeniz ve Aden Körfezi'nde gemileri hedef noktası yapmaya devam ediyor. İngiltere Deniz Ticareti Operasyonları (UKMTO) tarafından yapılan açıklamada, Yemen'deki Aden kentinin 60 deniz mili güneydoğusunda bir gemiye İHA saldırısı yaptığına dair rapor alındığı belirtildi.

Açıklamada, geminin kaptanın iskele yanından insansız hava aracı ile vurulduğunu aktardığı ifade edilerek, saldırı sonucu gemide yangın çıktığı ve söndürüldüğü aktarıldı. Geminin seferine devam ettiği belirtilen açıklamada, mürettebatın güvende olduğu vurgulandı.

Geminin ismi ve nereye ait olduğuna dair henüz bilgi bulunmuyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.