Yeni haftada Konya'da hava nasıl olacak?

Yeni haftada Konya'da hava nasıl olacak?
Yeni haftada yurt genelinde kuzey bölgeler hariç yağış beklenmezken, Konya'da da bu hafta yağış olmayacağı tahmin ediliyor.

Yeni haftada yurt genelinde kuzey bölgeler hariç yağış beklenmiyor. Sıcaklık ise mevsim normallerinde olacak. Gece gündüz sıcaklık farkı özellikle karasal iklimin hakim olduğu bölgelerde hissedilecek.

Yurdun bazı bölgelerine mevsimin ilk karı yağdı. Yeni haftada ise yüksek kesimler dışında kar yağışı beklenmiyor. Son tahminlere göre yurt genelinde güneşli ve açık hava etkili olacak. Ancak Salı günü Karadeniz bölgesinde yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı ise mevsim normallerinde seyredecek. Önümüzdeki hafta, karasal iklimin hakim olduğu bölgelerde gece gündüz sıcaklık farkı 10 dereceden fazla olacak.

KONYA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre Konya'da bu hafta yağmur beklenmezken, haftanın ilk iki günü hava açık seyredecek. Çarşamba ve perşembe günleri bulutlu olan hava cuma günü yerini açık bir havaya bırakacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.