Yeni İl Spor Müdürü Abdurrahman Şahin oldu

Yeni İl Spor Müdürü Abdurrahman Şahin oldu
Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde bayrak değişimi yaşanıyor. İl Müdürü Ömer Ersöz’ün yerine halen Tesisler ve İşletmeler Şube Müdürü olarak görev yapan Abdurrahman Şahin atandı.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde bayrak değişimi yaşanıyor. İl Müdürü Ömer Ersöz’ün yerine halen Tesisler ve İşletmeler Şube Müdürü olarak görev yapan Abdurrahman Şahin atandı. 1970 yılında Konya'da doğan Şahin, lisans eğitimini İşletme Fakültesinde tamamladı. Abdurrahman Şahin; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde görev almıştı.

ERSÖZ 2 AYRI DÖNEMDE 7.5 YIL GÖREV YAPTI

Görevden ayrılan ve önümüzdeki günlerde başka bir göreve getirilmesi beklenen Ömer Ersöz ise 2009-2011 yılları arasında Karaman Gençlik Spor İl Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 5 Ekim 2011 tarihinde Konya Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğüne atanmış, 2 yıl 4 aylık görev sürecinin ardından Ankara’ya Genel Sekreter olarak atanmıştı. Ankara’da beş aylık görevden sonra 1 Ağustos 2014’te tekrar Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine başlayan Ersöz, 5 yıldır bu görevini başarıyla yerine getiriyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum