Yeni kollarıyla manolyaya can suyu verdi

Yeni kollarıyla manolyaya can suyu verdi
Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yaklaşık 2,5 ay önce çift kol nakli olan Sağır, hastane dışına ilk kez çıkarak EXPO 2016 Antalya alanını gezdi- Sağır, kendi adına dikilen manolyaya yeni kollarıyla isim tabelasını taktı ve can suyu verdi

ANTALYA (AA) - Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yaklaşık 2,5 ay önce çift kol nakli olan Mustafa Sağır, EXPO 2016 Antalya sergileme alanını ziyaret etti ve kendi adına dikilen manolyaya yeni kollarıyla isim tabelasını taktı, can suyu verdi.

EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan açıklamaya göre, Adıyaman'ın Besni ilçesinde 8 yıl önce tarlada bulduğu amonyum sülfat ile amonyum nitrat karışımının patlaması sonucu iki kolunu da kaybeden ve yaklaşık 2,5 ay önce beyin ölümü gerçekleşen gencin bağışlanan kolları nakledilen 29 yaşındaki Mustafa Sağır, ilk kez hastane dışına çıkarak EXPO 2016 Antalya alanını gezdi.

Kendisiyle aynı adı taşıyan babası Mustafa Sağır ve hastane yetkilileri ile bin 121 dönümlük sergileme alanını dolaşan Sağır, adına dikilen manolyaya, yeni kollarıyla isim tabelasını taktı ve can suyu verdi.

Sağır, burada yaptığı açıklamada, 74 gün sonra ilk kez hastane dışına çıktığını söyledi. EXPO'da kendisinin adını taşıyan bir ağacın olmasının gurur verici olduğunu aktaran Sağır, şunları kaydetti:

"Benim için çok özel bir anı oldu. EXPO, Cumhurbaşkanlığı himayesinde yapılıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Nisan'da buraya geleceğini öğrendim. En büyük hayallerimden biri Cumhurbaşkanımız ile tokalaşmak ve fotoğraf çektirmek. İnşallah bu hayalime 22 Nisan'da kavuşurum."

Yeni kollarıyla manolyaya can suyu verdi

Yeni kollarıyla manolyaya can suyu verdi

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.