Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci

Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci
Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek: "Şampiyonluğa giden yolda puan kaybetmememiz gerekiyor. Hacettepe karşısında futbolcularımızın kazanma azmi, bizleri çok mutlu etti"

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Hacettepe ile deplasmanda yaptıkları maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Gevrek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Samsunspor ile oynadıkları zorlu maçın ardından ligde Hacettepe karşılaşmasına çıktıklarını belirtti.

Ligde yollarına emin adımlarla devam ettiklerini dile getiren Gevrek, "Ankara'da ligin çok koşan ve mücadele eden takımına karşı oynadık. Saha zemini çok iyi değildi ama maçın hemen başında bulduğumuz gol bizi rahatlattı. Rakibimizin iki topunu futbolcularımız çizgiden çıkardı. Son dakikada bulduğumuz golle sahadan 2-0 üstün ayrıldık. Bizim adımıza önemli bir galibiyet. Ankara'dan 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz" diye konuştu.

Gevrek, Yeni Malatayspor'un hedefleri olan bir takım olduğunu ve bu hedeflere ulaşmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Teknik heyeti ve futbolcuları galibiyetten dolayı tebrik eden Gevrek, "Hacettepe karşısında oynanan oyun, futbolcularımızın kazanma hırsı ve ortaya koydukları mücadele bizi gelecek adına daha da umutlandırdı. Şampiyonluğa giden yolda puan kaybetmememiz gerekiyor. Hacettepe karşısında futbolcularımızın kazanma azmi, bizleri çok mutlu etti. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz olacağız" ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.