"Yeni partinin adı ne olacak?" İmamoğlu ilk kez konuştu

"Yeni partinin adı ne olacak?" İmamoğlu ilk kez konuştu
Tutuklu Ekrem İmamoğlu dün casusluk davasında hakim karşısına çıktı. İmamoğlu izleyicilerin "Yeni partininismi ne olmalı?" sorusuna karşı "Liderimize sorun" dedi.

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, dün görülen diploma davası ile casusluk suçlamasına ilişkin davada savunmasını yaptı.

GÖNDERMEYE AZ KALDI

Halk TV'nin haberine göre: Duruşmanın ardından kendisine destek vermek için gelen vatandaşlara seslenen İmamoğlu, "Zamanı bitmişleri göndermeye az kaldı." diye konuştu.

"LİDERİMİZE SORUN"

Bu sırada kalabalıktan bir kişinin, "Yeni partinin ismi ne olmalı?" sorusunu yöneltmesi üzerine İmamoğlu, "Liderimize sorun." yanıtını verdi. İmamoğlu'nun bu sözleriyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i işaret ettiği şeklinde yorumlandı.

Son dönemde CHP'de yaşanan gelişmeler ve parti yönetimine ilişkin tartışmaların ardından siyaset kulislerinde çeşitli iddialar gündeme gelirken, yeni bir parti kurulabileceğine yönelik söylentiler de kamuoyunda konuşuluyor. Ancak bu konuda CHP yönetiminden resmi bir açıklama bulunmuyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.