Yeni sezona iyi başlamak istiyoruz

Yeni sezona iyi başlamak istiyoruz
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, TFF’nin Riva’daki tesislerinde gerçekleşen Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu fikstür çekimi sonrası değerlendirmelerde bulundu. Kulluk, “Genel olarak bakıldığı zaman bizim adımıza iyi bir fikstür gibi gözüküyor. Ancak bu teknik bir değerlendirme değil elbette. Çünkü asıl mesele takımınızın maçın oynanacağı gün ne durumda olduğudur. Güçlü ve ne yaptığını bilen bir takımınız var ise büyük ölçüde avantaj sizin lehinizedir. Tabii ki fikstürde hangi takımı takip ettiğiniz, lige nasıl başladığınız, ilk maçı kiminle oynadığınız, ilk yarıda özellikle kendi sahanızda karşılaştığınız takımlar, güç dengeleri ve zorluk dereceleri önemli. Biz sezon başından itibaren işimizi sıkı tutup iyi futbol oynayıp içerideki müsabakalarda rakiplerimize tribün desteğiyle baskı kurup sezon sonu hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

‘SEZONA BAŞLANGIÇ İÇİN İYİ BİR MÜSABAKA’

Kulluk, “İlk maçımızı ligin yeni ekibi Erzurumspor ile kendi evimizde oynayacağız. Sezona iyi bir başlangıç yapabilme adına son derece önemli bir müsabaka. Kazanma alışkanlığı düşüncesini daha ilk maçtan ortaya koyup bu doğrultuda diğer müsabakalara hazırlanmayı hedefliyoruz. Erzurum bizim kardeş olarak gördüğümüz şehirlerden bir tanesi. Onları şehrimizde layıkıyla ağırlayacağız. İlk yarıda 8 maçı içeride oynayacağız” diye konuştu.

‘AVANTAJ MI YOKSA DEZAVANTAJ MI OLDUĞUNU GÖRECEĞİZ’

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, “Fikstüre baktığımızda dengeli iyi bir fikstür çektiğimizi söyleyebiliriz. Ancak bu bir avantaj mı dezavantaj mı yaşayıp göreceğiz.  Lakin takımımızın her türlü dezavantajı avantaja çevirebilecek bir yapıya sahip olduğuna inanıyoruz. Fikstürün Atiker Konyaspor’umuza ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.