"Yeni Sezonun Planlamasına Başladık"

"Yeni Sezonun Planlamasına Başladık"
Torku Konyaspor, önümüzdeki sezonun planlaması ve transfer çalışmalarına şimdiden başladı

Torku Konyaspor, önümüzdeki sezonun planlaması ve transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Spor Toto Süper Lig’de 23 puanla 13. sırada bulunan Torku Konyaspor, önümüzdeki sezonun planlaması ve transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda uygulanacak yabancı oyuncu kuralına göre sezon şekillendirmesi yapan yeşil-beyazlı yönetim yeni bir izleme komitesi oluşturdu.

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden başladıklarını belirterek, “Futbol Şube Sorumlumuz ve transfer komitemizle birlikte yeni bir izleme komitesi oluşturuyoruz. Bu ekiple önümüzdeki sezonun transferler çalışmalarına şimdiden başlayacağız. Hem maliyeti ucuz hem de teknik heyetimizin de istediği doğrultuda yerli ve yabancı transferlerini gerçekleştireceğiz. Bunların araştırmalarına başlandı. Yeni yabancı oyuncu uygulamasında 14 futbolcu çok uç bir rakam. Bu sayıyı isteyen takımlar ekstradan TFF’ye 7 milyon TL civarında fazladan bir fon ödemesi yapacaklar. Onun için 14 futbolcu çok fazla. Biz takımımızda 8 yabancı futbolcu düşünüyoruz. İlerleyen haftalarda bu daha net şekillenir” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum