Yeniden Refah Partisi iddiasını Erbakan yalanladı

Yeniden Refah Partisi iddiasını Erbakan yalanladı
 Muhabir
Fatih Erbakan, "Son günlerde bazı çevreler bazı belediye başkan adaylarımızın partimiz tarafından adaylıktan çekileceğini öne sürüyorlar. Amaç kafaları karıştırmak" dedi.

Yeniden Refah Partisi'nden yapılan açıklamada 'bazı belediye başkan adaylarının parti tarafından çekileceği' iddiaları yalanlandı.

Genel Başkan Fatih Erbakan imzasıyla yapılan açıklama şöyle:

"Son günlerde bazı çevreler Yeniden Refah camiasının motivasyonunu düşürmek ve kafaları karıştırmak için bazı belediye başkan adaylarımızın partimiz tarafından adaylıktan çekileceğini öne sürüyorlar.

Bu iddiaları kesin bir dille yalanlıyoruz.

Bu seçimde tek başımıza tarihi bir başarıya imza atacak, Allah’ın izniyle kıymetli vatandaşlarımızı o çok özledikleri Milli Görüş belediyeciliği ile, ahlaklı belediyecilik ile yeniden buluşturacağız.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olan; sahada ayak basmadık yer, dokunmadık yürek ve el bırakmayan Yeniden Refah Partisi'nin tarihi bir seçim başarısına ulaşması asla engellenemeyecektir!"

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.