CHP yapardı! Yeniden Refah Partisi şaşırttı!

CHP yapardı! Yeniden Refah Partisi şaşırttı!
Yeniden Refah Partisi, vatandaşların daha önceleri CHP'nin yapmasına alışık olduğu bir adım attı. Parti, aşı olmayanlarla ilgili PCR şartı düzenlemesinin iptali için Danıştay'a dava açtı.

Türkiye'de koronavirüs pandemisiyle ve aşı karşıtlığıyla mücadele sürerken Yeniden Refah Partisi, şaşırtan bir davranışa imza attı.

Yeniden Refah Partisi, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu'nun önerisi ve İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile 6 Eylül'de uygulanmaya başlayacak "PCR test zorunluluğu"na ilişkin, Danıştay'a "iptal" başvurusunda bulundu.

Genel Başkan Fatih Erbakan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  "Yeniden Refah Partisi olarak, aşı olmayan vatandaşlarımızı düzenli olarak PCR testi yaptırmaya mecbur bırakan, “Bazı faaliyetler için PCR zorunluluğu” başlıklı, 20 Ağustos 2021 tarihli İçişleri Bakanlığı genelgesinin yürütmesinin durdurulması için Danıştay’da dava açtık." dedi.

Partinin başvurusu ile ilgili olarak sosyal medyada, "Herhalde CHP unutunca, YRP hatırlamış. CHP'nin boşluğunu doldurmuşlar. Böylelikle de gündeme gelmişler" yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum