Yeniden Refah’ın Konya adayı Özkafa mı?

Yeniden Refah’ın Konya adayı Özkafa mı?
Yeniden Refah Partisi’nde aday tanıtım heyecanı yaşanıyor. Genel Başkan Fatih Erbakan, partisinin adaylarını açıklıyor. YRP’nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için ise dikkat çeken bir isim öne çıkıyor

Seçime gidilen süreçte partilerin aday açıklama ve tanıtım programları yakından takip ediliyor. Hangi partinin hangi il ve ilçeden hangi ismi aday olarak göstereceği merak ediliyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçime gidilen sürecinin en önemli aşamalarından biri olan aday belirleme çalışmaları sonucunda açıklanan isimler saha çalışmalarına hızla başlarken, bir taraftan da partilerin henüz adaylarını açıklamadığı il ve ilçelerde hangi isimleri aday göstereceği merakla bekleniyor.

amil-ozkafa.jpg

YRP’DE KONYA BÜYÜKŞEHİR İÇİN İKİNCİ ADAY ADAYI

Yeniden Refah Partisi’nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Daha önce başvurusunu yaparak aday adayı olduğunu açıklayan ve Konya’da uzun yıllar avukatlık yapan Latif Cem Baran’ın ardından bir isim daha Yeniden Refah Partisi’nden Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu ilan etti.

ÖZKAFA ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURU YAPTI

yrpnin-konya-adayi-ozkafa-mi-oluyor.jpg

Yeniden Refah Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için ikinci bir isim daha öne çıktı. Partiye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre 2023 yılında yapılan milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti’den Konya milletvekili aday adayı olan Şamil Özkafa, YRP’nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yaptı.

Öte yandan Yeniden Refah Partisi’nin Şamil Özkafa’yı Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak göstereceği de iddia edildi.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.