Yeniler beğeni topladı

Yeniler beğeni topladı
Konyaspor’un yeni transferlerinden Yatabare ve Orkan, Trabzonspor maçıyla birlikte yeşil-beyazlılarla Süper Lig’deki ilk maçlarına çıktı

Konyaspor’un yeni transferlerinden Mustapha Yatabare ve Orkan Çınar, Trabzonspor maçıyla birlikte yeşil-beyazlı formayla ilk Süper Lig maçlarına çıktı. Yatabare maç boyunca gösterdiği performansla henüz hazır olmadığının sinyallerini verirken, Orkan Çınar ise uzatma dakikalarında attığı frikik golüyle taraftarın gönlünde taht kurdu.

YATABARE HAZIR DEĞİL

Yeşil-beyazlı takımın Karabükspor’dan kadrosuna kattığı Malili oyuncu Mustapha Yatabare, Antalya kampının son demlerinde takımla birlikte çalışmalarına başlamıştı. Yapılan testlerde herhangi bir sorunu çıkmayan Yatabare’nin, kısa sürede takıma uyum sağlaması bekleniyor.

ORKAN CUK OTURDU

Beşiktaş’tan sezon sonuna kadar kiralanan genç kanat oyuncusu Orkan Çınar, Konyaspor kariyerine gollü başladı. Trabzonspor maçının 1 gün öncesinde takıma katılan Orkan, Trabzon maçına sonradan oyuna girip uzatma dakikalarında şık frikik golüyle takımına beraberliği getirdi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.