Yerlikaya, Kart’ı yalanladı

Yerlikaya, Kart’ı yalanladı
AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, CHP’li Atilla Kart’ın oğlu ile ilgili verdiği soru önergesinde dile getirdiği iddialar hakkında ilk kez konuştu.

Seçim sath-ı mailine girildiği bu günlerde muhalefetin karalama kampanyalarına sık sık rastlanabileceğini söyleyen Yerlikaya, “Bir doğrunun yanına 3 yanlış koyarak soru önergeleri veriliyor. VIP Atamalar başlığıyla listeler hazırlanıyor. Benim oğlum 7 yıl özel kalem müdürlüğü yapmış biri. Üniversite mezunu ve yüksek lisansını tamamlayacak. Oğlumun daha önceden Selçuklu Belediyesi’nde şirket görevlisi olarak çalıştığı iddiası da yalan. Bu iddialar da teşkilatımıza ve milletvekillerimize yönelik karalama kampanyalarının bir parçası. Oğlumun özel hayatını da karıştırarak dile getirilen bu iddiaların aslı astarı yok. Bizde herhangi bir şey bulamayınca oğlumuza kızımıza yöneliyorlar. Hatırlayacak olursanız daha önce de Başbakanımız Ahmet Davutoğlu' nun kızı ve öğretmeni ile ilgili bazı asılsız iddiaları dile getirmişlerdi” diye konuştu.

Atilla Kart’ın söz konusu iddiaları bizzat kendisine sorsa mesele hakkında doğru bilgileri alabileceğini kaydeden Yerlikaya, “Ancak kendisi bunu Başbakan’a soru önergesi olarak veriyor. Muhalefetin şu proje olmasın bu proje olmasın şeklindeki klasik eleştirinin yanında bu tür karalama ve iftira kampanyalarıyla seçim sürecibi geçiştireceğini düşünüyorum” dedi. (Murat Güzel)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.