Yeşilay'ın Yeni Yönetimi Vali Günaydın'ı Ziyaret Etti

Yeşilay'ın Yeni Yönetimi Vali Günaydın'ı Ziyaret Etti
KAYSERİ (AA) - Yeşilay Kayseri Şubesi’nde yapılan genel kurulun ardından başkanlığa seçilen Edanur Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Şehmus Günaydın'ı...

KAYSERİ (AA) - Yeşilay Kayseri Şubesi’nde yapılan genel kurulun ardından başkanlığa seçilen Edanur Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Şehmus Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Günaydın, yönetime yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Yeşilay Cemiyeti'nin alkol, sigara ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklarla mücadelede ve bu maddelerin kullanımına karşı toplumu bilinçlendirme konusunda yaptığı çalışmaların önemine değinen Vali Günaydın, özellikle okullarda gençleri bilinçlendirme noktasında yapılan eğitimlerin kıymetli olduğunu aktardı.

Devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla bağımlılıkla mücadeleye savaş açtığını ifade eden Vali Günaydın, bu mücadelenin önemli kurumlarından birinin de Yeşilay olduğunu kaydetti.

Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Edanur Aydın ise bağımlılıkla mücadele konusunda çalışmalara devam edeceklerini belirterek, projeleriyle ilgili bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.