Yeşilçam'ın emektar oyuncusu hayatını kaybetti.

Yeşilçam'ın emektar oyuncusu hayatını kaybetti.
Yeşilçam'da bir çok filmde rol olan emektar oyuncu Suat Geyik, akciğer kanserine yakalanmıştı. Usta oyuncunun ölüm haberini, arkadaşı Onur Akay Instagram'dan duyurdu.

460 TÜRK FİLMİNDE OYNADI

Yeşilçam'da bir çok filmde rol olan emektar oyuncu Suat Geyik akciğer kanseriydi ve huzur evinde yaşıyordu. Bir çok Yeşilçam yıldızıyla birlikte rol alan Suat Geyik 460 Türk filminde oynadı.

HUZUREVİNDEN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Geyik'in ölüm haberini, sanat müziği sanatçısı Onur Akay Instagram hesabından duyurdu. Akay, 'Kah ağlatıp kah güldüren o emektar oyuncuların sonu genellikle hüzün verici. 460 Türk filminde rol alan emektar oyuncumuz Suat Geyik'i kaybettik. Değerli oyuncumuz akciğer kanseri hastalığına yakalanınca filmlerde ve dizilerde oynayamaz duruma gelmiş, bu nedenle ekonomik sıkıntıya düşmüştü. 460 filmin sonu ise huzurevinde bitmişti. Mekanı cennet olsun.' yazarak Geyik'in huzurevinde çekilen fotoğrafını paylaştı.

 

 

 

kaynak:haberler.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.