Yeşim Öğretmen için Hakkari’de sınıf oluşturuldu

Yeşim Öğretmen için Hakkari’de sınıf oluşturuldu
Hakkari'de amansız bir hastalık sebebiyle hayatını kaybeden İngilizce Öğretmeninin anısına sınıf oluşturuldu.

Hakkari Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, amansız bir hastalık sonucu hayatını kaybeden İngilizce Öğretmeni Yeşim Kutluyer Öner anısına sınıf oluşturdu.

Bartın'ın Serdar köyünde dünyaya gelen ve ilköğretimini burada tamamlayan Yeşim Kutluyer Öner, ardından Sinop Anadolu Öğretmen Lisesi'ni bitirdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İngilizce Bölümü''nden mezun olduktan sonra 2012 yılında Hakkari Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde göreve başlayan Yeşim Kutluyer Öner, il dışı tayinle Bartın Atatürk İlkokulu'nda İngilizce Öğretmeni olarak göreve başladı. Görev yerine atanan Yeşim Kutluyer Öner, 12 Aralık 2021 tarihinde yakalandığı amansız bir hastalık sonucu hayatını kaybetti.

Hakkari Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde 4 yıl görev yapan İngilizce öğretmeni Yeşim Kutluyer Öner anısına okul yönetimi ve öğrencileri tarafından sınıf yapılarak öğretmenin adı verildi.

Hakkari Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sıtkı Zerek, okullarında 4 yıl hizmet veren ve amansız bir hastalıkta kaybettikleri Yeşim Kutluyer Öner anısına sınıf oluşturduklarını belirterek, "Öğretmenimizin mekanı cennet, ruhu şad olsun" dedi.

Yeşim öğretmen için Hakkari’de sınıf oluşturuldu

Yeşim öğretmen için Hakkari’de sınıf oluşturuldu

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.