Yiğit ve Solmaz ailelerin mutlu günü

Yiğit ve Solmaz ailelerin mutlu günü
 Muhabir
Şehrimizin gururu Yitaş yatak firması sahibi Ekrem ve Fatma YİĞİT çiftinin oğulları Talha İrfan YİĞİT ile Adem ve Melek SOLMAZ çiftinin kızları Esra Solmaz dünya evine girmişlerdir.

İkonia garden düğün ve kongre merkezinde yapılan düğün merasiminde, Genç çiftin nikahlarını Karatay Belediye Başkanı Hasan KILCA bey kıymışlardır. Nikah şahitliklerini AK Parti İl Başkanı Hasan ANGI, Konya İl Müftüsü Ali ÖGE, AK Parti eski il Başkanı Ali SÜRÜCÜ, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa KABAKÇI nın yaptığı düğünde Konya’dan ve şehir dışından gelen misafirler Yiğit ve Solmaz ailelerini yalnız bırakmadılar. Konya İl Müftümüz Ali ÖGE’nin duası ile başlayan düğünde, Talha İrfan ve Esra çiftimiz görkenli bir düğün merasimi ile dünya evine girdiler. Konya’mızın tanınmış simalarını buluşturan düğün merasimine, çok kalabalık bir davetli topluğu katılmış, aileler ve genç çiftimiz büyük bir mutluluk yaşamışlardır.

513a6691-b6b5-49d7-b536-c227b15de44b.jpg

Talha İrfan ve Esra çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının ve bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 'Allah herkese böyle güzel bir yuva kurmayı nasip etsin.' diyen genç çift, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımız ile arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” dediler. Biz de Pusula Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, Yiğit ve Solmaz ailelerini tebrik ederiz.

c596a138-b0e7-490e-83da-c9e1c9f00e28.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.