Yıl-San, Engelsiz Yaşam Fuarı’nın gözdesi oldu

Yıl-San, Engelsiz Yaşam Fuarı’nın gözdesi oldu
Konya'da yerli ve milli olarak manuel tekerlekli sandalye ve akülü araba üreten Yıl-San Engelli Araçları firması İstanbul'da düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı’nda katılımcılardan tam not aldı.

Konya'da yerli ve milli olarak manuel tekerlekli sandalye ve akülü araba üreten Yıl-San Engelli Araçları firması İstanbul'da bu yıl 12.si düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı’nda katılımcılardan tam not aldı.

yilsan4.jpg

Engelli bireylerin, yeni nesil teknolojiler ile yaşama özgürce katılmalarını sağlayan içeriklerin sergilendiği fuarda Yıl-San tarafından üretilen manuel ve akülü araba çeşitlerinin hem yerli ve milli hem de emsallerine göre daha kullanışlı ve ekonomik olması Yıl-San Engelli Araçları firmasını fuarın yıldızı haline getirdi.

yilsan3.jpg

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da ziyaret ettiği Yıl-San Engelli Araçları Standı’nda fuarı değerlendiren Yıl-San Engelli Araçları Firması Yönetim Kurulu Başkanı Enes Kırlı, “Bu yıl 12.si düzenlenen Eyaf Expo 2022 – Engelsiz Yaşam Fuarı & Farkındalık Zirvesi’nde yerimizi aldık. Konya'da üretmiş olduğumuz engelli araçları ile artık hem ulusal hem de uluslararası çapta oldukça güçlü bir pazar ağına sahip olduk. Cumhuriyet'imizin 100. yılında çok daha büyük projelerle engelli bireylerin engelsiz bir hayata entegre olmasına katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

yilsan1.jpg

yilsan2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.