Yılan hikâyesi

Yılan hikâyesi
Mustafa Reşit Akçay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için listesindeki isimlerle görüşmelere başlayan Konyaspor yönetimi, 2. gün de sonuca ulaşamadı.

Yeşil-beyazlılar Hamza Hamzaoğlu ve Ertuğrul Sağlam isimlerinin üzerini çizerken, Ersun Yanal ve Mustafa Denizli ismini tartışmaya başladı

Alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ı görevden alan Konyaspor yönetimi, vakit kaybetmeden yeni teknik adamını aramaya başladı. Yeşil-beyazlı yöneticiler önceki gün akşam 5 kişilik bir liste belirleyip isimler üzerinde istişarelerde bulunmaya başladı. Konyaspor, arayışın 2. gününde de sonuca ulaşamadı.

HAMZAOĞLU VE SAĞLAM, RAFA KALDIRILDI

Listenin başını çeken isimlerden Hamza Hamzaoğlu ve Ertuğrul Sağlam, dün yapılan görüşmelerin ardından geçici olarak rafa kaldırıldı. Yönetim dün gün içinde Ersun Yanal ve Mustafa Denizli isimleri üzerinde yoğunlaşırken, gelecek ismin transfer isteyip istemeyeceği de transfer kriterlerinden biri olacak.

KARAMAN VE YALÇIN SON TERCİHLER

Konyaspor teknik direktörlüğü için kulislerde dolaşan isimlerin büyük bir kısmının listede olmadığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Hikmet Karaman ve Sergen Yılmaz Konyaspor yönetiminin listesinde yer almadığı iddia ediliyor. Buna rağmen üzerinde çalışılan isimler olmazsa Karaman ve Yalçın’la da irtibata geçilmesi bekleniyor.

ÖMEROVİC İDDİASI

Yeşil-beyazlıların teknik direktörlüğü için ortaya atılan bir diğer isim de uzun yıllar Aykut Kocaman’ın yardımcılığını üstlenen Fahridun Ömerovic oldu. Geride kalan sezon da Konyaspor’da yardımcı antrenör olarak görev yapan Ömerovic, gerek takımı gerekse şehri bildiği için üzerinde durulan kilit isimlerden birisi haline geldi.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.