Yılbaşı operasyonları: Vatandaşların sağlığı için sıkı denetim

Yılbaşı operasyonları: Vatandaşların sağlığı için sıkı denetim
Gaziantep'te jandarma ekiplerinin yılbaşı öncesi sahte alkol denetimlerinde 473 litre kaçak alkol ile 55 litre sahte rakı ele geçirildi.

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin yılbaşı öncesi sahte alkol operasyonlarında 473 litre kaçak alkol ile 55 litre sahte rakı ele yakalandı. Çalışmalar sonucunda 3 şüpheli kişi gözaltına alındı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı öncesi sahte/kaçak alkole bağlı ölümlerin önüne geçmek ve uyuşturucu, tütün mamulleri ile kaçakçılıkla mücadeleye adına çok fazla denetim gerçekleştirdi. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı öncülüğünde Şehitkamil ilçesinde yürütülen titiz planlama ve takip faaliyetleri sonucunda 3 şüpheli kişinin işyerlerine baskın yapıldı.

Adreslerde yapılan aramalarda 473 litre kaçak alkol, 55 litre sahte rakı, 297 adet satışı yasaklanan cinsel içerikli ürün, 280 adet dolu makaron ve 31 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.

Denetimler sonucunda gözaltına alınan şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.