YILDIRIM ÇARPAN ÇOBAN ÖLDÜ

YILDIRIM ÇARPAN ÇOBAN ÖLDÜ
Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, koyunları otlatırken üzerine yıldırım düşen çoban hayatını kaybetti.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, koyunları otlatırken üzerine yıldırım düşen çoban hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Uzunköprü’ye bağlı Kırköy’de koyun otlatan Salih Mehmet Kaçak (60) aniden başlayan yağmurdan korumak için hayvanları bir araya toplamaya çalışırken, bölgeye yıldırım düştü. Yıldırım çarpması sonucu ağır yaralanan Kaçak’ı köylüler tarladan alarak evine getirdi. 
Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık görevlileri, Kaçak’ın hayatını kaybettiğini belirtti. Kaçak’ın cesedi cumhuriyet başsavcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Kaçak’ın cenazesi Kırköy’de toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.