YILDIZLAR KONYA’YA GELİYOR

YILDIZLAR KONYA’YA GELİYOR
Şener Şen, Göksel, Hakan Altun, Nilüfer, Buray gibi pek çok sanatçı eylül ve ekim aylarında Konyalı sanatseverlerle buluşacak

Selçuklu Kongre Merkezi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden önemli sanatçıları konuk ederek Konyalılara güzel anlar yaşatacak. Sinema ve tiyatro gösterileri yanında müziğin güçlü sesleri eylül ve ekim aylarında Konyalı sanatseverlerle buluşacak.

13 Eylül’de Göksel, 14 Eylül’de Linet ve Haktan, 2 Ekim’de Hakan Altun Konyalı müzikseverlerin kulaklarının pasını silecekler.

Televizyonun sevilen programlarından Güldür Güldür ekibi de 27 Eylül’de neşeli dakikalar geçirtecekler.

Selçuklu Kongre Merkezi’nin sürprizleri bununla da bitmiyor. Ekim ayı içinde Zengin Mutfağı adlı oyunla Şener Şen, Nilüfer, Sertab Erener, Yeni Türkü, Oğuzhan Koç, Buray, Cem Adrian gibi sanatçılar Selçuklu Kongre Merkezinde Konyalılarla buluşacak. Bilet fiyatları internet sitesinden öğrenilebilir. Örnek vermek gerekirse Hakun Altun konserinin bilet fiyatları 67,50 TL. ile 167,50 TL. arasında değişiyor. Şener Şen’li Zengin Mutfağı tiyatro oyunun fiyatları da 66 tl ila 154 tl arasında fiyatlarla satışa sunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.