Yıldızlar parkeye çıkıyor

Yıldızlar parkeye çıkıyor
Pınar Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası, Konya’nın ev sahipliğinde bugün başlıyor

Pınar Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası, Konya’nın ev sahipliğinde bugün başlıyor. 7 Şubat’a kadar sürecek organizasyona ev sahibi millilerimizin yanı sıra dünya basketbolunun söz sahibi Almanya, Bosna Hersek, Çin, İtalya, Sırbistan, Fransa, Gürcistan, Karadağ, Letonya, Litvanya ve Rusya'nın katılımı ile yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen basın toplantısına TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya Basketbol İl Temsilcisi Berk Torun ile basın mensupları ve davetliler katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, “Yine uluslararası bir turnuvadayız. Bu organizasyonun ilimizde düzenlenmesine vesile olan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ile Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyoruz. Bu turnuvanın ilimize hem basketbol hem de spor adına katkı vermesini temenni ediyorum” dedi.

2010 yılından sonra bir kez daha turnuvaya ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Konya Basketbol İl Temsilcisi Berk Torun ise, “Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası’nın centilmenlik içerisinde geçmesini dilerim” açıklamasında bulundu.

TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş da Mevlana’nın şehri Konya’da bir kez daha önemli bir organizasyonun düzenlenmesinin önemine vurgu yaparken, “Türk misafirperverliğiyle onları ağırlayacağız ve evlerine yollayacağız” diye konuştu. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.