YKS birincisi öğrencilere tebrik mesajları yağdı

YKS birincisi öğrencilere tebrik  mesajları yağdı
YKS'den bu yıl eşit ağırlık ve arapça alanlarından iki birinci çıkaran Konyalı öğrencilere tebrik mesajları geldi

YKS'den bu yıl eşit ağırlık ve arapça alanlarından iki birinci çıkaran Konyalı öğrencilere tebrik mesajları geldi.

BAŞKAN ALTAY’DAN KUTLAMA: KONYA’MIZA BİRİNCİLİKLER YAKIŞIYOR

Birincilik getiren öğrencileri tebrik eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “YKS’da Eşit Ağırlık ile Yabancı Dil (Arapça) alanında birincilikler Konya’mızın oldu. Bu başarıda emeği geçen eğitim camiamızı, ailelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Tüm öğrencilerimize üniversite eğitimlerinde başarılar diliyorum” dedi.

HALİL ETYEMEZ: BU GURUR HEPİMİZİN

Gençlerin mutluluğunu paylaşan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “2021 YKS'nin eşit ağırlık ve yabancı dil birincileri kadim şehrimiz Konya'dan çıkmıştır. Evlatlarımızla ve aileleri ile görüşerek mutluluklarını paylaştık. Bu vesile ile fedakarca çalışan öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi de tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

SEYİT ALİ BÜYÜK: GENÇLERİMİZ ZİRVEYE YERLEŞTİ

Şehir için çok değerli bir başarı olduğunu söyleyen Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, “Altı öğrencimizin LGS 2021'de tam puan başarısından sonra YKS 2021 AYT Eşit Ağırlık ve YDT Arapça birincileri, şehrimizin başarısı adına çok değerli. Gururlandık, hayırlı olsun. Gençlerimizi tebrik, emek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.

TURAN KAYACILAR’DAN TEBRİK

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar Konya birincisini tebrik ederek, “YKS de Türkiye 1. si olarak Konya ilimize ve Selçuklu ilçemize bu gururu yaşatan öğrencimiz Melike Demirbağ'ı, ailesini ve üzerinde büyük emekleri olan PEMA Koleji yönetici ve öğretmenlerini gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.