YKS Türkiye birincisi PEMA’dan

YKS Türkiye birincisi PEMA’dan
2021 YKS'nin eşit ağırlık ve yabancı dil birincileri Konya'dan çıktı. Açıklanan YKS sonuçlarına göre PEMA Koleji öğrencilerinden Melike Demirbağ Türkiye 1. si oldu.

Kurulduğu günden bu yana bireysel ve kitlesel anlamda hem liseye geçiş sınavlarında hem de üniversite sınavlarında adından söz ettiren PEMA Eğitim Kurumları, 2021 YKS’ye de damgasını vurdu Dün açıklanan YKS sonuçlarına göre PEMA Koleji öğrencilerinden Melike Demirbağ Türkiye 1. Si oldu. PEMA Eğitim Kurumlarının Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cahit Koç, bu başarıda emeği olan yönetim kuruluna, idarecilerine, öğretmenlerine ve kendilerine ilk günden itibaren güvenen tüm velilerine teşekkür etti.

whatsapp-image-2021-07-28-at-15-10-53-001.jpeg

PEMA’DA BAŞARI TESADÜF DEĞİL, BİR GELENEKTİR

Elde ettiği büyük derecelerle haklı bir gurur yaşayan PEMA Eğitim Kurumlarının Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cahit Koç şunları söyledi: “Her yıl olduğu gibi şükürler olsun, yine büyük bir başarı ile sizlerin karşısına çıkıyoruz. 2021 LGS Türkiye 1.liğinin ardından 2021 YKS’de de Türkiye 1. si çıkararak başarımızı taçlandırdık. Öğrencimiz Melike Demirbağ’ı ve ailesini bir kez daha tebrik ederim. Öğrencisiyle, öğretmeniyle, velisiyle, eğitim camiasıyla, kısacası tüm Türkiye artık şuna inandı: PEMA’da başarı tesadüf değil, bir gelenektir. Ancak elde edilen başarılarla yetinmemek ve başarı çıtasını daha üst seviyelere çıkarmak; yerel, ulusal ve uluslararası alanda iz bırakmak, geleceğe dair büyük hizmetlere imza atmak ve hayatı öğretmek hepimizin öncelikli görevidir. Öğrencilerimizin ayrıcalıklı bir okulda eğitim aldığını hissettiren bir kurum durumundayız.”

img-8878.jpg

VELİLERİMİZİN GÖZÜ ARKADA KALMASIN

“Türkiye’nin geleceğine yönelik hedeflerimizi; eğitim bilimlerinin temel ilkelerine inanmış ve bunları beceri haline getirmiş öğretmenlerimizle ve tüm altyapısı sağlanmış öğrenme ortamlarında gerçekleştirmeye çaba gösteriyoruz” diyen Koç, “Bize güvenen değerli velilerimiz, hiçbirinizin gözü arka kalmasın. PEMA Koleji olarak milli ve manevi değerlerine bağlı, vatan, millet, bayrak aşkıyla, Türkiye sevdasıyla yanıp tutuşan, milli ve milletlerarası alanda kendini kabul ettirmiş, öz güveni yüksek, akademik alanda başarı sağlamış, sağlıklı düşünebilen, mutlu bir nesil için çalışıyoruz. Her bir öğrencimizin; vatana millete hayırlı evlatlar olmaları, ulusal ve uluslararası alanlarda şehrimizi gururla temsil etmeleri, köklü bir geçmişin mirasını geleceğe taşımaları için var gücümüzle çalışıyor ve birlikte nice başarılara ve hedeflere ulaşacağımıza ve mazimizin atiye ışık tutacağına yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu. Aldığı haberden dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını ifade eden Melike Demirbağ ise Boğaziçi Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümüne kayıt yaptırmak istediğini belirtti. (Gülşen Çopur)

img-8883.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.