YMP'den Yeniden Refah'a seçimlerde destek sürprizi

YMP'den Yeniden Refah'a seçimlerde destek sürprizi
Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul İl Başkanlığını ziyaret eden Yerli ve Milli Parti Başkanı Teoman Mutlu, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'ni destekleyeceklerini basın açıklamasıyla duyurdu.

Yerli ve Milli Parti Başkanı Teoman Mutlu ve yardımcıları, Zeytinburnu'nda bulunan Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette, Yerli ve Milli Parti Başkanı Mutlu, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden refah Partisi'ni destekleyeceklerini yaptıkları basın açıklamasıyla duyurdu. Açıklamaların ardından iki partinin lideri birbirlerine kitap hediye ederek, fotoğraf çektirdi.

iha-20240224aw148646-3-t.jpg

BİZİM DERDİMİZ MİLLET

Yeniden Refah Partisi olarak gücünü geçmişten Merhum Erbakan Hoca'nın açmış olduğu çığırdan aldıklarını belirten Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, '' Milletimizin Yeniden Refah Partisine teveccühü büyük ölçüde geçmişimizde milletimize yaptığımız hayırlı hizmetlerden dolayıdır. Aynı yerli ve milli çizgide, milli görüş çizgisinde yürüyeceğimizi ve ülkemizin, milletimizin, İslam aleminin menfaati ve mazlumların, ezilenlerin menfaatini üstün tutacağımız sözüyle yola çıkmış bir partiyiz. Bu çizgimizi takdir eden ve kendileri de bu sebepler doğrultusunda çalışmak ve ülkeye, millete hizmet edebilmek için faydalı olabilmek için bu siyaset yoluna çıkan Yerli ve Milli Parti olarak bu ortak hedefler doğrultusunda birlikte hizmet edelim iradesini ortaya koydular. Bunun ilk başlangıcı olarak da bu yerel seçimde kendileri sağ olsunlar hem İstanbul'da hem Türkiye genelinde teşkilatlarıyla, seçmenleriyle Yeniden Refah Partimize destek vereceklerini açıkladılar. Burada derdimiz ülkemiz ve milletimiz için bir şeyler yapabilmek" şeklinde konuştu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.