Yol ortasında kadınlar saç saça baş başa girdi: Erkekler zor ayırdı (TIKLA&İZLE)

Yol  ortasında kadınlar saç saça baş başa girdi: Erkekler zor ayırdı (TIKLA&İZLE)
Sakarya'da sokakların adeta boks ringine döndüğü iki ayrı kavga cep telefonu kameraları ile saniye saniye kaydedildi.

Sakarya'da sokakların adeta boks ringine döndüğü iki ayrı kavga cep telefonu kameraları ile kaydedildi. Adapazarı'nda kadınların saç saça baş başa girerek sokağı birbirine kattığı kavga etraftakilerin araya girmesi ile sonlanırken, Serdivan'da iki grup arasında çıkan kavgada ise yumruk ve tekmeler havada uçuştu.

İlk kavga Adapazarı ilçesi Dar Sokak üzerinde iki kadın il kavga çıktı. Kadınların saç saça baş başa girerek sokağı birbirine kattığı kavga etraftaki vatandaşlar tarafında güçlükle ayırılabildi. Öfkelerine hakim olamayan kadınların, çığlıkları atıp birbirlerine saldırdığı anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

SOKAK BOKS RİNGİ OLDU

Diğer bir kavga ise Serdivan Mavi Durak mevkiinde olan bir işletmenin önünde meydana geldi. İki grup içerisinde henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Kısa zamanda büyüyen olay sırasında adeta boks ringine dönen sokak ortasında yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen o anlarda bir kişinin yediği yumruğun etkisi ile metrelerce savrularak yere düşmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.