Yola çıkacaklar dikkat (10 Nisan 2023)

Yola çıkacaklar dikkat (10 Nisan 2023)
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi gerekiyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Orhangazi-Kılıç kavşaklarındaki (Orhangazi Tüneli içi) çalışmalar nedeniyle her iki yön sırasıyla trafiğe kapatılacak. Çalışma süresince ulaşım her iki yönde ikişer şeritten sağlanacak.

TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları sebebiyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılıyor.

Toprakkale-İskenderun (TİS) Otoyolu'nun Dörtyol-Payas kavşakları Özerli Viyadüğü'nde genleşme derzi yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 56-61. kilometrelerindeki asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Bursa-Bozüyük istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Bozüyük-Bursa istikametinden iki yönlü sürdürülüyor.

Ankara-Çankırı yolunun 15-17. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Nevşehir-Aksaray yolunun 16-22. kilometrelerindeki yapım çalışması dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Trabzon-Maçka-Gümüşhane yolunun 27-44. kilometrelerindeki yapım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Karabük-Eskipazar yolunun 1. kilometresinde (Kardemir Kavşağı) kavşak düzenleme çalışmaları yapılıyor. Bu sebeple ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Sivas-Zara yolunun 1-3. kilometrelerinde Numune Hastanesi Köprülü Kavşağı yapımı dolayısıyla her iki yönde sürücüler servis yollarına yönlendiriliyor.

Seydikemer-Kaş yolunun 1-2. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.