Yola çıkacaklar dikkat! 12 Eylül yol durumu

Yola çıkacaklar dikkat! 12 Eylül yol durumu
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Türkiye'de yol bakım ve onarım çalışması olan bölgeler haberimizde buna göre bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerde yavaş gidilmesi gerekiyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Birecik Kavşağı-Suruç Kavşağı kesimi 23-27. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle Şanlıurfa istikametinde şerit aktarımı yapılarak ulaşım, Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 89-95. kilometrelerinde (Aydın Gişeler-Çine-Muğla Kavşağı) üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştiriliyor. Ayrıca Aydın Kuzey Kavşağı katılım kolu da trafiğe kapatılarak otoyola katılım Aydın Güney Kavşağından yapılıyor.

Sakarya-Düzce yolunun 4-6. kilometrelerinde Kozluk Kavşağı'nda yapım çalışmaları dolayısıyla her iki yönde yol trafiğe kapatılarak ulaşım servis yollarından kontrollü devam ediyor.

Gerede-Ankara yolunun 23-28. kilometrelerinde üstyapı yenileme ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle Gerede-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşıma Ankara-Gerede istikametinden iki yönlü izin veriliyor.

Karacasu-Tavas yolunun 14-30. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Yozgat-Saraykent-Akdağmadeni yolunun 6-30. kilometrelerinde asfalt sathi kaplama çalışması dolayısıyla ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı tünelleri, Konya-Antalya istikametindeki sağ tüpün bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılarak ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Kağızman-Cumaçay-Ağrı yolunun 3-12. kilometrelerinde (Aşağıkent ve Ortakent köy geçişleri) yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım servis yolundan devam ediyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 64. kilometresindeki Seyitler-2 Tüneli'nde yapılacak ışıklı uyarı sistemi montaj çalışması dolayısıyla 08.00-17.30 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Sarkışla-Pınarbaşı yolunun 0-24. kilometrelerinde sathi kaplama çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.