Yola çıkacaklar dikkat!

Yola çıkacaklar dikkat!
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Otoyolu'nun Gelibolu Güney-Lapseki kavşakları 1-3. kilometrelerinde, 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadüklerindeki bakım ve onarım çalışması devam ediyor. Bu nedenle otoyolun sağ şerit ve yaklaşım viyadükleri, sağ-orta şeritler ve kuleler bölgesinde uygun bulunan zamanda sol ve orta şeritler trafiğe kapatılıyor.

TAG Otoyolu'nun Toprakkale-Osmaniye kavşakları 4-7. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Söke-Aydın Kuzey kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla İzmir-Aydın istikametinde iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım sağ şeritten gerçekleştiriliyor.

Sakarya-Düzce yolunun 12. kilometresinde Mudurnu Köprüsü'ndeki yapım çalışmaları nedeniyle Sakarya istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma Düzce istikametinden iki yönlü izin veriliyor.

Gerede-Çerkeş yolunun 76-77. kilometrelerindeki menfez düzenleme çalışmaları sebebiyle Çerkeş-Gerede istikametinde trafik akışı tek şeritten kontrollü devam ediyor.

Zonguldak-Bartın il sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 29-35. ile Alaca-Zile yolunun 5-12. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım yolların bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Piraziz-Giresun-Espiye yolunun 36-38. kilometrelerindeki (Keşap mevkisi) yapım çalışması sebebiyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kangal-Divriği yolunun 28-30. kilometrelerindeki çökme dolayısıyla ulaşıma tek şeritten iki yönlü izin veriliyor.

Aydın-Denizli yolunun 12-14. kilometrelerinde (Sarayköy Kavşağı) otoyol köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.