Yola çıkacaklar dikkat!

Yola çıkacaklar dikkat!
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun 18-23. kilometrelerinde (Güney Taşıma Kolu Şanlıurfa yönü) üstyapı onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu nedenle söz konusu kesim trafiğe kapatılarak, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Orhangazi-Kılıç kavşakları Orhangazi Tüneli kesiminde çalışma programına göre önce sağ, sonra sol şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım her iki yönde ikişer şeritten devam ediyor.

TİS Otoyolu'nun Dörtyol-Payas kavşakları 2-4. kilometrelerinde Özerli Viyadüğü'ndeki genleşme derzi yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Söke-Aydın Kuzey kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla İzmir-Aydın istikametinde iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım sağ şeritten sağlanıyor.

Demirköy-İğneada yolu, 5-21. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak. Bu kesimde ulaşım alternatif güzergah olarak Avcılar köyü yolundan gerçekleştirilecek.

Aydın-Denizli yolunun 21-24. kilometrelerinde (Kumkısık mevkisi) otoyol köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 56-61. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla Bursa-Bozüyük istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Bozüyük-Bursa istikametinden iki yönlü sürdürülüyor.

Adıyaman-Kahta-Nissibi yolunun 4-5. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yoluna (Beşpınar Mesire Alanı) yönlendiriliyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65. kilometrelerindeki (Borçka-Artvin kesimi) 10 tünel ve güzergahlarında yapılan bakım ve onarım çalışması sebebiyle saat 17.30'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü devam edecek.

Sivas-Zara yolunun 1-3. kilometrelerinde Numune Hastanesi Köprülü Kavşağı yapımı dolayısıyla her iki yönde ulaşım servis yollarından gerçekleştiriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.