Yola çıkacaklar dikkat!

Yola çıkacaklar dikkat!
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi gerekiyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, sürücülerin özellikle depremden etkilenen bölgelerde yolda meydana gelebilecek ani çökme, heyelan ve benzeri olaylara karşı dikkatli seyahat etmeleri, hızlarını azaltmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Otoyolu'nun Gemlik Serbest Bölge-Çağlayan kavşakları 10-12. kilometrelerinde bakım-onarım çalışması nedeniyle İstanbul yönü sağ şerit trafiğe kapatıldı.

TİS Otoyolu'nun Dörtyol-Payas kavşakları 2-4. kilometrelerindeki Özerli Viyadüğü'nde genleşme derzi yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Milas-Söke yolunun 40-41. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla Milas yönünde sağ şerit trafiğe kapatıldı. Bu kesimde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Tekirdağ-İstanbul il sınırı-Büyükçekmece yolunun 0-5. kilometrelerinde üstyapı yenileme ve köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Gerede-Çerkeş yolunun 76-77. kilometrelerinde menfez düzenleme çalışmaları sebebiyle Çerkeş-Gerede istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü devam ediyor.

Zonguldak-Bartın il sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 29-35. ve Beyşehir-Seydişehir yolunun 10-11. ve 22-25. kilometrelerinde yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Piraziz-Giresun-Espiye yolunun 36-38. kilometrelerinde (Keşap mevkisi) yapım çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Sivas-Zara yolunun 1-3. kilometrelerinde Numune Hastanesi köprülü kavşak yapım işi sebebiyle her iki yönde ulaşım servis yollarından gerçekleştiriliyor.

Siirt-Eruh yolunun 42-45. kilometrelerinde meydana gelen heyelan dolayısıyla ulaşım servis yolundan devam ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.