Yola çıkacaklar dikkat!

Yola çıkacaklar dikkat!
Kara yollarının yapım, bakım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Sakarya-Bilecik yolunun 24-25. kilometrelerinde TCDD Alifuatpaşa İstasyonu girişindeki katılım kolu bağlantı çalışması nedeniyle Sakarya istikametinde ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerinde yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu sebeple yolun her iki yönünde sağ şeritlerde daraltma yapılarak, ulaşıma ikişer şeritten kontrollü izin veriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 88-89. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla İzmir-Aydın istikametinde iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım sol ve orta şeritlerden devam ediyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65. kilometrelerindeki 10 tünel ve güzergahlarında yürütülen bakım ve onarım çalışması nedeniyle saat 17.30'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Trabzon-Gümüşhane il sınırı yolunun 43-53, Giresun-Dereli-Pınarlar yolunun 30-45. kilometrelerinde şev temizliği çalışması yapılıyor. Bu sebeple söz konusu kesimlerde ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Balıkesir-Kepsut-Dursunbey yolunun 19. kilometresindeki Kille (Kepsut) Köprüsü'nün yağışlarda hasar görmesi dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun diğer kesiminde bulunan yeni köprüden gerçekleştiriliyor.

Kütahya-İnönü yolunun 42. kilometresinde üst geçit onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 7-9. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.