Yola çıkacaklar dikkat: Türkiye'de bu yollarda çalışma var

Yola çıkacaklar dikkat: Türkiye'de bu yollarda çalışma var
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre Türkiye'de yol yapım çalışmasının devam ettiği yerler sürücülerin dikkatine sunuldu. İşte 10 Kasım Cuma kara yollarında durum...

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Orhangazi-Kılıç kavşaklarında Orhangazi Tüneli'nin İstanbul istikametindeki bakım ve onarım çalışması nedeniyle iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım tek şeritten sağlanacak.

Osmancık-Merzifon-Havza yolunun 57-61. kilometrelerindeki heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-26, Denizli-Çardak yolunun 0-8. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 24-49. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki orta refüj ayırıcı bordür ve hendek betonu çalışmaları sebebiyle sol şeritte daraltma yapılacak.

Subaşı-Büyükçekmece yolunun 13. kilometresindeki üstyapı onarım çalışması dolayısıyla Muratbey Kavşak Kolu trafiğe kapatıldı. Bu bölgede trafik akışı 3 kilometre ilerideki Çakıl Kavşağı'ndan sürdürülüyor.

Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunun 0-71. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Gerede-Ankara yolunun 23-28. kilometrelerinde üstyapı yenileme ve genişletme çalışmaları sebebiyle ulaşım Ankara-Gerede istikametinden iki yönlü devam ediyor.

Bingöl-Genç-Diyarbakır yolunun 18-32. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Pirahmet-Kale-Bayburt yolunun 3. kilometresinde çevre aydınlatma çalışması nedeniyle saat 17.00'ye kadar ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.