Yönetim Taraftar El Ele

Yönetim Taraftar El Ele
Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ile Konyaspor taraftar gruplarının liderleri bir araya geldi.

Mücahit Yaprakcı

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ile Konyaspor taraftar gruplarının liderleri bir araya geldi. Toplumsal Uzlaşı ve Sosyal Kalkınma Derneği (TUSKAD) tarafından organize edilen “Birlik, Beraberlik ve Hoşgörü” başlıklı basın toplantısı TUSKAD Genel Merkezi’nde gerçekleşti.

Basın toplantısına Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın yanı sıra TUSKAD Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çivi, Nalçacılılar Taraftar Derneği Başkanı İbrahim Apalı, Nalçacı Taraftar Grubu Temsilcisi Süleyman İnce, Green-White Grubu Lideri Sedat Ertürk, Konyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bayram Daşbaşı ve taraftarlar katıldı. Geçtiğimiz sene ilki gerçekleştirilen taraftar buluşmasının ikincisinin de hayırlı olmasını dileyerek söze başlayan Ahmet Şan, “bu toplantılar günümüz taraftarlarına örnek teşkil etmesi açısından önemlidir” dedi.

Başkan Ahmet Şan ayrıca, “Geçen sezon emeği geçen tüm taraftarlara başta taraftar liderleri olmak üzere teşekkür ederim. Mevlana ve hoşgörü şehri olan Konya’ya da yakışan budur. Tribündeki bu olumlu havanın bu güzelliklerin tüm ülkede oluşmasını diliyoruz” dedi. Şan‘ın ardından konuşan taraftar gruplarının liderleri ise toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve toplantının gerçekleştirilmesine vesile olan TUSKAD Derneği’ne teşekkür ettiler.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum