Yöntem geleneksel kampını tamamladı

Yöntem geleneksel kampını tamamladı
Konya'da Yöntem Eğitim Kurumları geleneksel Antalya kampını verimli bir şekilde tamamladı

Yöntem Koleji her yıl olduğu gibi, bu yılda geleneksel olan Antalya kampını tamamladı.

Konya’da eğitime yön veren eğitim kurumlarından birisi olan Yöntem Eğitim Kurumları, her yıl öğrencilerini kampa almaktadır. Nezih ve 5 yıldızlı otellerde yoğun bir şekilde yapılan bu kamplar, öğrenciler için hem akademik hem de sosyal olarak verimli geçmektedir.

yontem-2.jpg

Bütün gücümüzü geleceğimiz olan evlatlarımızın iyi yetişmesine adadık

Velilerin ve öğrencilerin çok memnun kaldığı kampla ilgili bilgi veren Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi ve Fen Bilimleri Öğretmeni Serdar Akar, “Kurum olarak eğitim bizim birinci işimizdir. Tüm gücümüzü geleceğimizin emanetçisi olan evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmeye adadık. Onların her alanda en iyisi olması amacıyla çalışmaktayız. Bu amaçla öğrencilerimizi her yıl geleneksel olarak kampa götürmekteyiz. Bu anlamda her yıl Antalya, en uygun yerdir. Kampa öğrencilerimizi huzurlu ve güvenli bir şekilde götürdük. Kampı tamamladıktan sonrada çok şükür ailelerimize de teslim ettik. Kampta akademik olarak yoğun bir çalışma yaptık. Bire bir etütler yapıldı. Yeni nesil sorulardan oluşan kaliteli yayın denemeleri, YKS ve LGS ile ilgili hem yöneticilerimizin hem de rehber öğretmelerimizin motivasyon konuşmaları yaptı. Bunun dışında sosyal aktivitelerle de deşarj olan öğrencilerimiz mutlu bir şekilde evlerine döndü” dedi.

yontem-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.