Yozgat'ta "Alevli Günler" isimli tiyatro sahnelendi

Yozgat'ta "Alevli Günler" isimli tiyatro sahnelendi
Yozgat'ta, Cem Davran ve Erkan Can gibi usta oyuncuların rol aldığı "Alevli Günler" isimli tiyatro sahnelendi

Yozgat'ta, Cem Davran ve Erkan Can gibi usta oyuncuların rol aldığı "Alevli Günler" isimli tiyatro sahnelendi.

Bozok Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından organize edilen Tiyatro Festivali kapsamında İstanbul Halk Tiyatrosu "Alevli Günler" isimli oyunu tiyatroseverlerle buluşturdu.

Üniversite yerleşkesindeki Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyun büyük beğeni topladı.

Bozok Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Soner Tumgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 27 Mart Tiyatro Günü ve Bozok Üniversitesinin 10. kuruluş yılı nedeniyle güzel bir tiyatro organizasyonu yaptıklarını söyledi.

Usta oyunculardan oluşan bir kadro ile tiyatro festivalini başlattıklarını ifade eden Tumgan, "Yozgat'ta ilk defa böyle kapsamlı bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Festivalimizin açılışını ise Cem Davran, Erkan Can, Bahtiyar Engin, Yıldıray Şahinler, Selin Yeninci ve Aytek Önal'ın oynadığı 'Alevli Günler' isimli tiyatro ile yaptık." dedi.

Tiyatro festivalinin cuma gününe kadar devam edeceğini belirten Tumgan, festival boyunca her gün farklı bir tiyatro gurubunun Yozgat'ta sahne alacağını ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.