Yozgat'ta Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Yozgat'ta Şehitler İçin Mevlit Okutuldu
Yozgat'ta AK Parti Gençlik Kolları tarafından Hakkari Dağlıca ve Iğdır'daki terör saldırılarında şehit olan asker ve polisler için mevlit...

Yozgat'ta AK Parti Gençlik Kolları tarafından Hakkari Dağlıca ve Iğdır'daki terör saldırılarında şehit olan asker ve polisler için mevlit okutuldu.

AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ubeydullah Şahan, Yozgat Çapanoğlu Büyük Cami'nde okutulan Mevlid-i Şerif'in ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde ülkenin çok zor bir dönemden geçtiğini söyledi.

Vatanın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğini korumak amacıyla canını feda etmekten kaçınmayan şehitler için mevlit okuttuklarını ifade eden Şahan, şunları kaydetti:

"Aziz şehitlerimiz için mevlit okuttuk ve ebedi istirahatgahlarında Kur'an tilavetiyle ruhlarını yad ettik. Çıktığımız bu yolda vatanımız ve milletimiz için daima çalıştık ve emek sarf ettik. İçinde bulunduğumuz ve her geçen gün içerisine çekilmek istendiğimiz sokakları, meydanları kan gölüne çevirmek, milletimizi birbirine düşürmek isteyenlere karşı onurlu duruşumuzu AK Parti gençlerine yakışır şekilde bir kez daha sergiledik." 

Ülkeyi kaos ortamına çevirmek isteyenlere prim vermeyeceklerini belirten Şahan, "Onların oyunlarına gelerek cennet vatanımızı ya kendi ellerimizle teslim ederiz ya da birimizi bir diğerinden ayırmadan birlik ve kardeşliğimizi ilelebet sürdürür, el ele omuz omuza bu emaneti yarınlara huzurlu ve güven dolu şekilde taşırız" diye konuştu.

Mevlit programının ardından şehitliğe giden cami cemaati burada Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.