YRP yerel seçimlerde ittifak için görüşmelere başlıyor

YRP yerel seçimlerde ittifak için görüşmelere başlıyor
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç: “(Yerel seçimlerde ittifak) AK Parti heyeti randevu istedi, yarın akşam görüşme yapılacak”.

Yerel seçimlere yaklaşırken, partiler arasındaki ittifak ve işbirliği çalışmaları hız kazanıyor. Cumhur İttifakı'na dahil olan Yeniden Refah Partisi, bu sefer yerel seçimler için AK Parti ile görüşmelerini sürdürecek. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, 26 Aralık tarihinde yaptığı açıklamada, partisi ve AK Parti heyetinin yerel seçimlerde işbirliği için ön görüşme gerçekleştirdiklerini belirtmişti.

Ankara, İstanbul ve İzmir illeriyle sınırlı olacağını vurgulayan Kılıç, "Belediye başkanlığı için destek bekleyenlerin, bu destek karşılığında işbirliğini kabul etmeleri ve bu görüşmelere devam etmeleri gerektiğini anlamalarında fayda var." ifadelerini kullanmıştı. Yeniden Refah Partisi ve AK Parti arasındaki işbirliği süreci, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla daha da önem kazanıyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AK Parti heyeti ile yerel seçimlerde ittifak için görüşme yapılacağını açıkladı.

Kılıç, yaptığı açıklamada, "AK Parti heyeti, yerel seçimlerde ittifak konusunda görüşme yapmak üzere randevu talep etti. Yarın akşam görüşme yapılacak. Görüşmede, yerel seçimlerde ittifak konusundaki istişareler ve fikir alışverişinde bulunulacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.