YRP'li Doğan Aydal'dan Murat Kurum'a karşı İmamoğlu'na övgü dolu sözler! Genel Merkez'den açıklama geldi

YRP'li Doğan Aydal'dan Murat Kurum'a karşı İmamoğlu'na övgü dolu sözler! Genel Merkez'den açıklama geldi
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, Halk Tv'de Cumhur İttifakı Adayı Murat Kurum'a karşı CHP Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek verdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, CHP tarafından fonlanan Halk Tv'de Cumhur İttifakı Adayı Murat Kurum'a karşı CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na destek verdi.

Ekrem İmamoğlu için övgü dolu sözler kulanan ve İmamoğlu'nun "engelleniyoruz" bahanesine sahip çıkan Aydal, Murat Kurum'un seçimi kazanmaması gerektiğini söyledi.

"Karşı tarafın dediği kadar gavur biri değil, bu adamı Eyüpsultan'da gördük, Kur'an okurken gördük" diyerek tartışmayı siyasi boyuttan başka boyuta taşımaya çalıştığı dikkatlerden kaçmayan Aydal'ın sözleri partililerin de tepkisi çekti.

Doğan Aydal'ın Kanal İstanbul için "beka sorunu" nitelemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Aydal'ın İmamoğlu için söylediği övgü dolu sözler, Saadet Partili bazı isimlerin seçimlerden önce İttifak Cumhurbaşkanı Adayı CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için söylediği "Mücahit Kılıçdaroğlu" sözlerini akıllara getirdi.

>

YRP GENEL MERKEZİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ: PARTİYİ BAĞLAMAZ

Doğan Aydal'ın parti tabanındaşok etkisi oluşturan sözleri siyaset gündeminin ilk sıralarına yerleşirken Yeniden Refah Partii Genel Merkezi'nden açıklama geldi.

Açıklamadaki, "Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın dışındaki açıklamaların partimiz açısından bağlayıcılığı yoktur" ifadesi dikkat çekti.

Öte yandan Doğan Aydal'ın partisinden istifasının istendiği şeklinde iddialar ortaya atılırken konuyla resmi bir açıklama gelmedi.

gdotr2lwkaeavfr.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.