Yüksek potansiyelli bir takımız

Yüksek potansiyelli bir takımız
Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, takım olarak yüksek bir potansiyele sahip olduklarını söyledi. Avcı, “Bu ligde ne kadar geriye de düşsek her maçı çevirebilecek güçteyiz” dedi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un deneyimli teknik adamı Mustafa Alper Avcı, 3-0 geriden gelip 3-3’lük beraberlikle biten Fethiyespor maçını değerlendirdi. Avcı, “Bence her maçı çevirebilecek potansiyelde bir ekibiz. Aynı istek ve kazanma arzusunu sahaya yansıtabilirsek Kırklareli maçında istediğimizi alacağımıza inanıyorum” dedi.

‘ÇOK FARKLI BİR KARŞILAŞMA OLDU’

Mustafa Alper Avcı geçtiğimiz hafta iç sahada oynanan Fethiyespor karşılaşmasını değerlendirirken, “İlk yarısı ve ikinci yarısı birbirinden çok farklı bir karşılaşma oynadık. Geride kalan 10 haftada söylediğimiz bir şey vardı. Oyuncularımız bireysel anlamda yüksek potansiyeli olan oyuncular. Bunun farkındayız. Sadece takım olma anlamında biraz eksikliğimiz var. Oyuncular bireysellikten ziyade takım olgusunu oluşturdukları zaman kendilerinin de daha iyi bir seviyeye gelebileceklerini daha mutlu olacaklarını, başarılı olacaklarını bir an önce kabullenip takım çehresinde iyi duruma gelebilmek için mücadele etmeleri gerekiyor” diye konuştu.

‘MENTAL SIKINTI YAŞADIK’

Yeşil-beyazlıların teknik patronu, “Oynadığımız Fethiyespor maçında her iki yarıda çok büyük farklılıklar vardı. İlk yarıda bence tamamen mental sıkıntı yaşadık. İkinci yarıda bunu toparladık, daha istekliydik. Çok daha farklı skor olabilirdi. Sonuçta rakibin sayıca eksik olması bunun önünü açabilirdi. Önemli olan 3-0’dan gelip 3-3’ü yakaladıktan sonra oyuncuların kazanmayı istemesi. Takım halinde hep beraber hareket edebilmeleriydi. Bu bizim adımıza sevindiriciydi. Bu istek ve arzuyu diğer maçlara yansıtabilirsek sıralamanda çok daha farklı noktalara geleceklerini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

‘HER TAKIM HER TAKIMI YENEBİLİYOR’

Alper Avcı, “Bazı oyuncularımızı sürekli oynatmak zorunda kaldık. Oluşan sakatlıklarda içerde rotasyon yapma şansımız fazla olmadı. Bazı oyuncularımıza fazla yük bindi ama bu hafta Fethiyespor karşısında ikinci yarıda oyuna giren oyuncularımızın katkısı büyük oldu. Bence her maçı çevirebilecek potansiyelde bir ekibiz. Ligimizde her takım her takımı yenebiliyor. Aynı istek ve kazanma arzusunu sahaya yansıtabilirsek Kırklareli maçında istediğimizi alacağımıza inanıyorum. Ali Yaşar dışında eksiğimiz yok. İnşallah puanlarla dönmek istiyoruz” dedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.