Yüksekova'daki terör saldırısı

Yüksekova'daki terör saldırısı
Yüksekova ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Sinan Kunduracı'nın cenazesi, memleketine uğurlandı

VAN (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Sinan Kunduracı için cenaze töreni düzenlendi.

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığındaki törene, Vali İbrahim Taşyapan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, 6. Hudut Alay Komutanı Albay Ali Yalçın, askeri erkan, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Saygı duruşunun ardından şehit polis memuru Kunduracı'nın Türk bayrağına sarılı naaşı, tören alanına getirilerek öz geçmişi okundu.

İl Müftü Yardımcısı Faruk Gürbüz'ün okuduğu dua sonrası şehidin cenazesi, arkadaşları tarafından tekbirler eşliğinde bir süre omuzlarda taşındı.

Ardından Kunduracı'nın cenazesi, Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçakla memleketi Aksaray'a uğurlandı.

Yüksekova'da devam eden operasyonlarda Cumhuriyet Mahallesi'nde bölücü terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmada, polis Sinan Kunduracı şehit olurken bir astsubay ve bir uzman çavuş yaralanmıştı.

Yüksekova'daki terör saldırısı

Yüksekova'daki terör saldırısı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.