Yumruklar ve tekmeler havada uçuştu: Ayırmak kolay olmadı

Yumruklar ve tekmeler havada uçuştu: Ayırmak kolay olmadı
İstanbul Güngören'de 2 grup arasında çıkan kavgada gençler birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı. Çevredeki insanlar kavga eden grubu çok zor ayırdı.

Güngören'de çıkan kavgada gençler birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı. Çevredekiler gençleri güçlükle ayırırken, o anlar kameraya yansıdı.

Olay, 8 Ekim Pazar günü Güven Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre gençler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tarafların sinirlenmesiyle birlikte tartışma yerini tekmeli, yumruklu ve tokatlı kavgaya bıraktı. Kavgaya çevredekiler müdahale etti. Bu sırada tarafları sakinleştiremeyeceğini anlayan bir kişi, vazgeçerek oradan uzaklaştı. Diğer mahalle sakinleri cadde ortasında birbirine giren gençleri güçlükle ayırabildi. Birbirlerine saldıran gençlerin kavgası cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Yumruklar ve tekmeler havada uçuştu: Ayırmak kolay olmadı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.