Yunak'a yeni atanan Kaymakam görevine başladı

Yunak'a yeni atanan Kaymakam görevine başladı
Konya'nın Yunak ilçesine atanan Kaymakam Fatih Kurt, görevine başladı.

Sakarya Ferizli, Bursa Keleş ve Bilecik Pazaryeri kaymakam vekilliği görevlerinden sonra Yunak Kaymakamlığına atanan Fatih Kurt, ilçedeki yeni görevine başladı.

Kaymakam Fatih Kurt, Yunak'ın küçük ve şirin bir ilçe olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"İnsanlarını sıcakkanlı ve samimi olarak gördüm. İnşallah burada hayırlı hizmetler yaparız. Görev yaptığımız süre içerisinde inşallah halkımızla yakın diyalog içerisinde olacağız, kimseyi çemberin dışında bırakmadan, kimseyi ayırmadan, herkesi kucaklayacak bir anlayışla hizmet etmeye çalışacağız. Devletin şefkatini, güler yüzünü ve sahiplenmişliğini gösterecek bir anlayışla çalışacağız. Makamda oturan bir idareciden çok halkın içinde olan, halkın gelmesini bekleyen değil halka giden bir idare anlayışını sergileyeceğiz. Allah bizleri mahcup etmesin."

YUNAK KAYMAKAMI FATİH KURT KİMDİR?

Fatih Kurt, 1990 İstanbul Üsküdar doğumludur. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Kurt, 2013 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2015-2017 yılları arasında TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı’nda uzman olarak çalıştı. 9 Eylül 2017 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Düzce Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sakarya ilçesi Ferizli ve Bursa Keles, görevinde Kaymakam Vekilliğinde bulunan Kurt, Bilecik Pazaryeri Kaymakam vekili olarak görev yaptı. Kurt,  son karaname ile Konya Yunak Kaymakamı olarak görevlendirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.