Yunak’ta 40 gün camiye gelen çocuklar bisikletlerine kavuştu

Yunak’ta  40 gün camiye gelen çocuklar bisikletlerine kavuştu
Güle Oynaya Camiye Gel Projesi kapsamında 40 gün sabah namazına gelen çocuklar için hazırlanan bisikletlerin dağıtımı yapıldı.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın Güle Oynaya Camiye Gel Projesi kapsamında 1 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında 40 gün sabah namazına gelen çocuklar için hazırlanan bisikletlerin Yunak Belediye Başkanı Ali Konak tarafından dağıtımı yapıldı.
Çocukların camiler de sabah namazını cemaat ile kılmalarının başlangıç olduğuna dikkat çeken Başkan Ali Konak , “Bu camii alışkanlıklarını çocuklarımızın ömür boyu sürdürmelerini temenni ediyorum. Ayrıca 5 vakit camilerimizi dolduran tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Çocuklarımız camiye teşvik eden ailelerine çok teşekkür ediyorum . Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile hayata geçirilen bu projenin çocuklarımızda ümmet bilinci ve cami alışkanlığının oluşmasına büyük katkı sağladığına gönülden inanıyorum ”
Programa Belediye Başkanı Konak , Yunak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Ayaz, çocuklar ve aileleri katıldı.

yunak-bisiklet-2.jpg

yunak-bisiklet-4.jpg

yunak-bisiklet-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.