YUNAK'TA DYK'LARA DENETİM

YUNAK'TA DYK'LARA DENETİM
Konya'nın Yunak ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullardaki Destekleme ve Yetiştirme (DYK) kursları denetlendi.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe merkez ve mahallelerdeki okullarda devam eden DYK kurslarının denetimleri yapıldı. Denetimlere katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ve  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Keleş, Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi, İnönü Ortaokulu, Fatih Ortaokulu, Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulu, Sülüklü Mimar Sinan Ortaokulu, Saray Ortaokulu, Koçyazı Şehit Yıldırım Arat Ortaokulu ve Yunak Anadolu Lisesinde okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

İŞCAN ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan  ve Şube Müdürü Mehmet Ali Keleş tarafından yapılan denetimde e-kurs modülü, öğrenci devam durumu, ders defterleri ve kurs dosyaları kontrol edildi. İşcan, denetimler esnasında öğrencilerle sohbet ederek DYK'lara devam etmenin önemi ve işlevi üzerinde durdu. 8. Sınıf ve 12. Sınıf öğrencilerine ayrı bir ilgi gösteren Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, sınavlara hazırlanmada atılacak adımlarla ilgili yaşanan tecrübelerden örnekler vererek öğrencilerden sistemli bir şekilde çalışmalarını istedi.

Denetimlerin belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi. Haber Merkezi

yunakta-dyklara-denetim-(3).jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.