Yunak'ta servislere aralıksız denetim

Yunak'ta servislere aralıksız denetim
Yunak’ta, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, trafik polisleri ve jandarma trafik timleri yaptıkları ortaklaşa çalışmayla okul servislerine aralıksız denetim sürüyor.

2019-2020  Eğitim ve Öğretim Yılı II.Dönemin başlamasıyla birlikte, öğrencilerin okullara daha sağlıklı bir erişim için kontrollerini sıklaştıran Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu kez denetimlerini emniyet ve jandarma işbirliği ile gerçekleştirdi. Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan denetleme komisyonları ile Emniyet Amirliği Trafik Denetleme Bürosu ekipleri ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri, saat 07:00’dan itibaren ilçenin giriş noktaları başta olmak üzere Yunak’ın birçok noktasında okul servisi denetimlerini gerçekleştirdi. Oluşturulan uygulama noktalarında ekipler, durdurdukları okul servislerini inceledi. Araçların arkasında “dur” levhasından, içerisinde doluluk oranına kadar tüm incelemeleri yapan denetim ekipleri, okul servislerine adeta göz açtırmadı. Uygulama noktalarında durdurulan servisleri inceleyen polis ve jandarma, sürücülerin evraklarını da kontrol etti. Ekipler, evrakları eksik olan bazı sürücülere cezai işlem uygularken, eksiği olmayanlara ise teşekkür etti. mİlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, denetlemelerin geneli düşünüldüğünde durumdan memnun olduklarını ve denetimlerin yıl boyu devam edeceğini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.