Yunak'ta TÜBİTAK bilim şenliği

Yunak'ta TÜBİTAK bilim şenliği
Konya'nın Yunak ilçesinde, TÜBİTAK Bilim Şenliklerini düzenleyen Merkez Karataş İmam Hatip Ortaokulu 36 projesiyle büyük ilgi topladı.

Karataş İmam Hatip Ortaokulu, 9 öğretmen, 1 idareci ve 69 öğrencisiyle 36 proje hazırlayarak Yunak'ta bir ilke imza attı. TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Yunak'ta öğretmenler ve öğrencilerden büyük ilgi topladı. İki günde 850 kişi tarafından ziyaret edilen fuardaki projelerin 10'u Matematik, 9'u Fen, 5'i Sosyal Bilgiler, 3'ü Türkçe, 3'ü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 3'ü Arapça ve 3'ü İngilizce derslerinden hazırlandı. Şenliğin açılışı Yunak Kaymakamı Ahmet Altun, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaadin Barbaros Toploğlu, şube müdürleri, Çeltik Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, okul müdürleri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı. Program kısa müzik dinletisi ve Okul Müdür Yardımcısı Derya Abacı'nın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından yapılan proje sunumlarına geçildi. Şenlik kapsamında hazırlanan projeler öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.